Wat is een aftermovie?

Een aftermovie is een sfeer impressie van bijvoorbeeld een evenement, feest, prijsuitreiking, diner, noem het maar op. Overal waar iets gebeurt, kan iets gefilmd worden.

 

Wat doen wij?

Bij een aftermovie leggen wij vast wat er gebeurt en zoeken daar muziek bij die past bij de sfeer en de beelden. Aftermovies kunnen daarom snel geleverd worden en komen niet als mosterd na de maaltijd. Het is fijn om de video snel na uw evenement te kunnen zien, en deze later ook weer te kunnen gebruiken als opwarmertje voor het volgende evenement. Bij een aftermovie wordt altijd een kortere promotie versie geleverd voor social media doeleinden en natuurlijk de volledige video.

 

Snelle service

Het maken van een video is een creatief proces. Dit betekent dat levertijden kunnen verschillen. De video wordt maximaal 5 dagen na het evenement geleverd, maar uit ervaring is gebleken dat dit vaak niet langer duurt dan 3 dagen. Let op! Levertijden kunnen afwijken door latere aanpassingen. Wij streven ernaar om binnen 3 dagen een laatste versie te sturen. U heeft dan nog ruimte om aanpassingen door te geven, hierdoor kan de levertijd langer worden.