Wat is een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is een video die weergeeft wat er binnen het bedrijf gebeurt of wat het bedrijf levert.

 

Doeleinden

Een bedrijfsvideo kan veel doeleinden hebben, het kan gebruikt worden om: klanten/werknemers te werven, uw bedrijf op de markt te zetten, uw klanten te informeren, noem het maar op. U verzint het en wij verfilmen het!

 

Hoe gaan wij te werk?

Vaak gaan wij bij u op bezoek om alles met u door te nemen, wat wilt u precies, wat is de doelgroep en waar komt de video te staan, dat zijn allemaal vragen die wij beantwoord moeten hebben voordat wij te werk gaan. Op basis van deze en nog veel meer vragen maken wij een passende offerte en zorgen wij ervoor dat u het meeste krijgt voor uw geld.

Zodra alles is uitgeschreven en er bij iedereen duidelijkheid is over wat er gefilmd gaat worden, kunnen wij echt te werk gaan. Wij filmen dan uw bedrijf of dienst en schieten bijvoorbeeld interviews met klanten of werknemers.

Zodra alles gefilmd is, gaat de montage van start. Dit is de meest creatieve fase van het product en hierin heeft u ook het meeste te zeggen. Wij monteren vaak thuis maar op afspraak kan er ook met u, de klant, gemonteerd worden. Zo kan u erbij zitten en feedback geven terwijl de video tot stand komt.

Zodra dit klaar is, is er een goed uitgewerkt product tot stand gekomen en hopen wij u blij te kunnen maken met een mooie video.

 

Levertijd

Het maken van een video is een creatief proces en zeker de montage kan bij een bedrijfsvideo lang duren. De maximale levertijd van een video is bij ons 25 dagen na het filmen. Uit ervaring is gebleken dat dit vaak niet langer dan 15 dagen duurt. Let op! Wij sturen vaak na 15 dagen een “eindversie” naar u op. Daarna begint de fase dat u zelf aanpassingen kunt doorgeven. Dit kan langer duren dan verwacht, en de 25 dagen overschrijden.