Wat is een commercial?

Een commercial is een video die een product of dienst van u promoot.

 

Wat doen wij?

Bij een commercial gaan wij met u aan tafel zitten om het idee op papier te zetten. Wij maken samen met u een creatief concept en zorgen ervoor dat wij uw product zo duidelijk mogelijk kunnen presenteren aan de kijker.

Zodra wij het creatief concept en al het andere voorwerk klaar hebben, kan er gefilmd worden. Tijdens het filmen is alles gepland en weten wij en u precies wat er gefilmd gaat worden.

Wanneer dit klaar is kan de montage plaatsvinden. Omdat alles gepland is, zal hier niets onverwachts gebeuren. De video wordt precies gemonteerd zoals dat afgesproken is en het eindresultaat is een mooie, afgelikte video, waar veel tijd en moeite in heeft gezeten.

 

Snelle service

Het maken van een video is een creatief proces. Dit betekent dat levertijden kunnen verschillen. De video wordt maximaal 20 dagen na het filmen geleverd. Maar uit ervaring is gebleken dat dit vaak niet langer duurt dan 10 dagen. Let op! Levertijden kunnen afwijken door latere aanpassingen. Wij streven er naar om binnen 10 dagen een laatste versie te sturen. U heeft dan nog ruimte om aanpassingen door te geven, hierdoor kan de levertijd langer worden.